Allvarligt?

Nu får jag kommentarer att folk inte kommer läsa nästa novell? 

Då kan jag lika gärna sluta med den här och sluta skrive noveller över huvud taget?
Jag utväcklas ju lixom hela tiden med skrivningen?

Novellerna blir ju bättre och bättre? Och ni säger att ni kommer KANSKE läsa nästa novell?
Känns ju skönt..
 
Nu börjar jag fundera på att sluta blogga över huvudtaget efter den här novellen om ni inte kommer läsa nästa..
Har lixom 100 ideer till nästa novell som jag inte kan använda nu..
Och nu säger att ni inte vill läsa den för den här är bättre?
HUr vet ni att den här är bättre? Ni har inte ens läst Epilogen på den? 
Har till och med skrivit klart Prologen + första kapitlet på andra novellen..
Men det kan jag väl bara radera nu eller?..
 
ni ger det inte ens en chans det är det jag blir sur över..
 
in
 

Kommentarer
Sonja

Jag skrev facktist att jag ska ge den en chans, men jag fastnar inte för noveller bara denna så om den är bra så då fastnar jag! Om de är romantik och s*x osv då kommer jag läsa den!:D tex denna novell va exakt va hur min drömkille skulle vara typ och få vart jag kär i novellen! Men jag lovar att ge den andra en chans! Men snälla låt Justin och tiff flytta tsm oh så! Snälla? Och ett bra slut, inget sånt hära som man ba vafan händer nu då, utan ett BRA slut! Du skriver grymt!! De kan ingen säga emot på! Men jag fastnar på romantiska oh sånna noveller, inte action oh skurk elr sånt, men jag LOVAR att ge den andra en chans ! Så får vi se om den är bra:) kram sonja

Svar: Kan säga så här, det är romantik, mycket galet s*x och action! så det du gillar är med, bara att det ingår lite annat också :) Jadå, denna är inte slut än! Nejdå, har redan planerat lite!
Kram!
Maya Lindberg



2012-08-14 @ 23:29:24
Sandra

Kommer läsa den nya novellen, den kommer säkert vara jättebra precis som alla dina andra noveller:)



Blogg: http://justinsmexybieber.blogg.se
2012-08-14 @ 23:46:42
Saga

Jag tycker du är jätteduktig och kommer att läsa den andra också ju :)<33



2012-08-14 @ 23:48:28
Emma

Du är så otrolig talangfull när det gäller skrivande,och vadå att ni inte ska läsa nästa novell?,pft! Skitsnack,vi vet ju inte ens om vad novellen ska handla om?,vi har inte ens läst ett ord ur nästa novell! Men en sak vet jag,att den kommer vara bra,bättre. Man utvecklas och hittar sina fel. Därför kan inte nästa novell vara dålig,man blir bara bättre , inte sämre.
Jag kommer läsa och stötta dig iaf <3



2012-08-15 @ 00:10:30
Vanja

Jag kommer läsa! Jag älskar novellen, det är nog den bästa jag har läst! Och jag är säker på att nästa kommer bli lika bra! Jag tycker som Sonja, romantik.. Och så gillar jag att selena blir ett psyko (nohate) haha roligare! Sluta INTE.



2012-08-15 @ 00:11:59
Anonym

Skämtar du? Du är HEL grym <3 fortsätt tjejen :D och du är grym på att skriva noveller, skit i folk som säger att dom inte kommer att läsa <3 kan sprida/dela din novell på Facebook så du kan få mer läsare :) <3<3 älskar dig tjejen du o dina noveller gör mina dagar <3 :**❤❤💓💓👍👍👍

Svar: Sprid den om du kan, ju fler läsare desto bättre!;) Naw tack för alla ord, det betyder verkligen! :') <3
Kram!
Maya Lindberg



2012-08-15 @ 00:29:50
rebecca

nej sluta inte att skriva du ä as duktig jag älskar helt enkelt din novell så varför skulle inte den andra va lika bra. men du gör som du vill jag kommer aldrig lämna denna blogg om justin jag älskar den!:)<3



2012-08-15 @ 00:35:56
Emma

Hej jag älskar din novel och tycker att du skriver så himla bra men man glömmer bort att kommentera så tro inte att detdu skriver är dåligt bara för att det är lite kommentarer! Du är ju grym! :)



2012-08-15 @ 06:41:01
Carro

jag kommer absolut att läsa den nya novellen när denna novell är slut!



2012-08-15 @ 08:12:21
Maja

Jag kommer iallafall läsa nästa novell, eftersom den här novellen du skriver nu är super bara så tror jag den andra också kommer vara super bra :D Så snälla sluta inte! <3



2012-08-15 @ 09:16:17
★Jennifer★ (Tummen upp-tjejen)

Här har man varit iväg och rest och sen när man kommer tillbaka, så får man se det här!? WHAT!?!?

Jag kan säga det, att det kanske inte känns som om många uppskattar din novell för dom inte t.ex. kommenterar. Men jag ÄLSKAR din novell, tja, faktiskt ALLA noveller du gjort :) Men det "händer" att jag inte kommenterar och det är jag ledsen för, men din novell är SUPER, och för att en del har tummen ner, betyder inte det att det inte finns dom som har tummen upp?
(Det här skulle bli ett liten peptalk, men jag kanske inte luckades? :S och om att det finns folk som kanske inte vill läsa din nästa novell, så säger jag samma sak som jag sa innan: för att en del har tummen ner, betyder inte det att det inte finns dom som har tummen upp?)
Kjam!<3



Blogg: http://www.jennasliv.devote.se/
2012-08-15 @ 10:39:47
Natalie

Hej!
Klart man kommer läsa, dina ideér till nästa novell verkade jättebra och lite annorlunda mot de andra noveller du har skrivit, där justin var känd såklart. Men jag kommer absolut att läsa eftersom att de kommer bli sjukt bra som alla dina andra noveller! ha en super bra dag och skit i alla som skriver att de inte kommer läsa för dem skiter vi i! kraam ;)



Blogg: http://inpicture.devote.se
2012-08-15 @ 11:45:41
JB

Asså, jag läste din blogg sen du startade, du hade nån novell om Ariana Grande, och jag läste den. Jag kommer läsa dina noveller till slutet!! <3



Blogg: http://justinbstoryys.blogg.se
2012-08-15 @ 12:00:40
mikaela

jag vet inte vem som skriver så men man kan faktist inte säga att den är dålig nu, du har inte ens börjat med den, jag kommer iallafal läsa den det vet jag säkert:) jag menar du är grym på att skriva<3 bry dig inte om dom andra dom vet inte vad dom missar för du har grymt stor talang på att skriva<3 ÄLSKAR dig och novellen!!!!!!!!



2012-08-15 @ 12:42:11
Anonym

Jag tar också illaupp av vissa saker DU skriver....
... det du skriver om Selena. Inte att du är "dum" mot henne, nejnej, det är ju bara en novell liksom... Men "psykhem" det finns inget sådant!!! En finns en avdelning på sjukhus som hete "Psyk avdelning", det är en jävla ksillnad, jag har vart där själv. Jag har vart inlagd på "barnpsyk" som det heter i flera veckor/månader, inte för jag då vart "krimminel" utav för självmordsförsök. Jag hatar när du andvänder "psykhem", JAG mår dåligt av det, så TÄNK TILL!!!! Om man ska skriva om sådana saker då ska man veta vad fan det är man skriver om!!!

Svar: Det är bara en novell? Det finns psykhem, som heter PSYKHEM, jag har frågat min mamma om det och hon säger att det finns!Jag menar inte att du ska ta illa upp inte ett dugg!
jag vet vad jag skriver om? annars skulle jag inte skriva det i min novell!
Sluta läs då? För det finns psykhem! Har en släklting som har varit där !
Maya Lindberg



2012-08-15 @ 19:41:46
Marriz

JB Skrev att du hade skrivit någon novell om Ariana Grande…
Om är min idol så skulle du kunna säga vad den heter?

Tacksamm för svar :)



2012-08-16 @ 21:51:13




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback